was successfully added to your cart.

Winkelmand

Voorzorgsmaatregelen i.v.m. het Coronavirus

Wij volgen net zoals ieder ander het nieuws met betrekking tot het Coronavirus en de richtlijnen van het RIVM op de voet. TNS Revalidatie Service blijft open, maar wij zijn genoodzaakt een aantal wijzigingen en voorzorgsmaatregelen in onze werkwijze toe te passen.
  • Wij voeren tot 28 April 2020 geen werkzaamheden uit waarbij fysiek contact onvermijdelijk is. Dit betekent dat wij helaas geen passingen meer kunnen uitvoeren. Afleveringen kunnen wel doorgaan, wanneer de klant in staat is om zelfstandig een transfer te maken en wij de rolstoel kunnen afstellen met behoud van de 1,5m afstand.
  • Afspraken die niet door kunnen gaan, door het hierboven genoemde voorzorgsmaatregel, zullen wij verzetten naar een later overeenkomende datum.
  • Oriëntaties of advies gesprekken kunnen worden voortgezet, wanneer de adviezen van het RIVM in acht worden genomen. 
  • De woensdagmiddaginloop in Harderwijk en vrijdagmiddaginloop in Dongen worden voortgezet. Echter moeten wij wel de afstand van 1,5m in acht blijven nemen. Komt u voor werkzaamheden aan uw rolstoel, waarbij wij binnen deze 1,5m werkzaamheden moeten uitvoeren, dan kan deze afspraak helaas niet door gaan. Bent u in staat om zelf een transfer te maken, waardoor er aan de rolstoel gesleuteld/afgesteld kan worden dan bent u van harte welkom.
  • Onze werkplaats blijft alle werkdagen geopend voor afspraken, indien u zelfstandig de transfer kunt maken of 1,5m afstand kunt bewaren. Mocht het niet noodzakelijk zijn, dat u zelf aanwezig hoeft te zijn. Mag u altijd iemand anders bij ons langs laten komen met uw rolstoel.
  • Mocht u zelf of iemand in uw gezin de symptomen van het virus hebben (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts), neem dan alstublieft uw eigen verantwoordelijkheid en blijf thuis.
  • Al onze medewerkers houden de maatregelen van het RIVM in acht en zullen bij klachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts), ook direct thuis blijven.
  • Telefonisch en per mail blijven wij bereikbaar op werkdagen tussen 08:00uur tot 17:00uu.

Wij hopen op uw begrip voor deze situatie. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd bellen met: 0161-220864 of mailen naar algemeen@tnsrijen.nl

Met vriendelijke groet,
TNS Revalidatie service.