was successfully added to your cart.

Winkelmand

Donatie – Trekinetic

Donatie Trekinetic

Deze waanzinnige off-the-road Trekenetic rolstoel was van mijn vriend Harry Sijm, die in november 2017 is overleden. Hij was een stoere, sportieve vent  die van avontuur hield. Dat was echter vaak lastig in verband met zijn handicap; een spasme aan zijn benen.

Toen de Trek (zo noemde hij de rolstoel) in ons leven kwam, verbreedde dat zijn/onze horizon. Naast kamperen, wat we al deden, konden we nu ook samen wandelen in de natuur en zijn we samen naar India geweest (zie foto). We reisden daar met lokaal vervoer; de Trek ging mee de trein in, de slaapbus en in de motor rickshaw. Hij kan nl. opgevouwen worden. Je hebt wel (aardig) wat armspieren nodig om je goed te kunnen verplaatsen en die had hij.

Harry stond positief in het leven en zijn leven bestond uit het helpen van andere mensen, oa via zijn praktijk ´Praktijk voor pyschische- en geestelijke begeleiding´. Ook doneerde hij regelmatig aan goede doelen. Zo ontstond het idee zijn geliefde rolstoel te doneren, om op die manier iemand anders blij te maken.
Hoe kom jij mogelijk in het bezit van deze rolstoel?
Indien je voelt dat deze rolstoel op zoek is naar jou en dat jij en deze Trekenetic een match zijn, schrijf dan vóór 19 juli a.s. een brief met daarin een motivatie waarom de Trek op zoek is naar jou. Het is wel belangrijk dat je een enigszins zelfde postuur hebt als Harry (zie foto, ivm zitgedeelte/kuip en de afstand met de voetsteun). Je kan een mail sturen naar landmeter_S@hotmail.com (underscore S) of een brief sturen naar Sandra Landmeter, Waddenstraat 365, 2036 LK Haarlem. Indien er meerdere brieven binnen komen, zal ik vanuit de spirit van Harry kijken naar wie de rolstoel op zoek is.