TNS opent tweede vestiging in Harderwijk

Deze zomer opent TNS aan de Nobelstraat in Harderwijk een tweede vestiging.
Op deze manier kunnen we nog efficiënter werken en onze klanten in het noordelijk gedeelte van Nederland nog sneller van dienst zijn, zowel onderweg als in deze grote showroom, pasruimte en werkplaats.
Hiervoor hebben we ook ons team adviseurs uitgebreid. Voortaan kunt u dus ook op afspraak in Harderwijk terecht om onze producten te bewonderen, passingen uit te laten voeren of voor het maken van een uitgebreide proefrit. Natuurlijk kunt u ook daar gebruikmaken van onze unieke wekelijkse inloopmiddag. Zonder afspraak kunt u op die middag terecht voor gratis onderhoud (behoudens onderdelen) advies of gewoon gezellig voor een bakkie koffie.

Hoog/Laag zitting

De laatste innovatie op het gebied van electrische hoog-laag zitting, bijvoorbeeld makkelijk voor het maken van transfers:

Wheelchair Skills Event

TNS zal tijdens het "Wheelchair Skills Event" aanwezig zijn om rolstoel APK uit te voeren en is daarnaast natuurlijk met de nieuwste modellen WCMX rolstoelen aanwezig!

WINNAAR DARTEN SUPPORTBEURS

Afgelopen vrijdag heeft Max Mechior (de winnaar van het TNS dartsspel op de supportbeurs) zijn gratis Froggy in ontvangst genomen.
Proficiat Max , wij wensen je enorm veel strandplezier met deze fantastische TNS strandrolstoel!

NIEUW!! DE MY SKATE ONDERSTEUNING VOOR HANDBEWOGEN ROLSTOELEN

Nieuw op de nederlandse markt is de My Skate. Deze eenvoudig aan te koppelen elektrische ondersteuning voor handbewogen rolstoelen helpt grote afstanden eenvoudig te overbruggen waarbij het bedieningsgemak centraal staat.

Klik hier voor het complete overzicht van dit top product


1. Steek de adapterbeugel voorop vast1. Steek de adapterbeugel voorop vast2. Bevestig met draaipen rechts en links2. Bevestig met draaipen rechts en links3. Maak de aandrijving vast kogelzitting3. Maak de aandrijving vast kogelzitting4. Druk het stuur vanuit het midden vooruit / naar boven4. Druk het stuur vanuit het midden vooruit / naar boven5. Druk zelfstandig vast... .en off we go5. Druk zelfstandig vast... .en off we go


Maak gerust een vrijblijvende afspraak met een van onze specialisten voor een proefrit

Het gemakkelijke gebruik van de "My Skate" wordt in onderstaande filmpjes getoond


TNS IS NU DEALER VAN BOX WHEELCHAIRS

TNS is nu officieel dealer van BOX Wheelchairs. BOX Wheelchairs is onder andere bekend van de WCMX en sportstoelen.

TNS SLIP ON WHEELS

De zon heeft zich weer laten gelden dit weekend en het is nu definitief zomer. Hoogste tijd voor TNS om onze nieuwe “slip on wheels”te presenteren.

Brede velden voorzien van Kenda 26x450 aggressieve strand/all road banden. De velgen worden middels straps eenvoudig op de hoepel van de bestaande rolstoelwielen geklikt.
Geen noodzaak meer voor een extra set ATB wielen. Geen gedoe meer met assen die niet passen, banden die tegen de kledingbeschermer aan lopen, spatborden die in de weg zitten of remmen die niet meer werken.
Te plaatsen op vrijwel iedere ADL rolstoel met 24/25 of 26 inch wielen.
Natuurlijk het meest effectief in combinatie met het TNS Smart wheel zodat ook de zwenkwieltjes van uw rolstoel niet vastlopen in het zand.
Kijk op www.tnsrijen.nl voor meer info.

Froggy strand / all road rolstoel

Bruikbaar op iedere ondergrond; strand, bos, sneeuw
Lichtgewicht frame
Afneembare duwbeugel
Kunststof quick release achterwielen
60 mm. Extra brede All Road banden, special gemaakt voor gebruik op lage druk om zo de ideale vorming te krijgen op zachte ondergrond
Neerklapbare rugleuning
Onderhoudsvrij
Ventisit bekleding; slijtvast en neemt geen vocht op. Driedemensionaal gebreid polyester, optimale ventilatie en comfort, koel in de zomer, warm in de winter.
Instelbaar balanspunt
Instelbare zitdiepte en voetondersteuning waardoor met 1 framemaat alle lichaamslengtes van jong tot oud in te stellen zijn.
Optioneel;
draagtas
Customizing en maatwerk opties af fabriek natuurlijk altijd mogelijk.


TNS revalidatie service “Its a good fit”De Trekinetic 3 - GTE! Introductie van de Trekinetic 3 - GTEWeissensee elfstedentocht


Beste Mario, en medewerkers,

Dit jaar hebben we op Donderdag 30 januari weer een rondje meegedaan op de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk met de verbeterde icehandbike.
Dit jaar hadden we slechte weersomstandigheden veel sneeuw en slecht ijs, dit betekende dat we de geplande afstand binnen het vast gestelde tijdslimiet niet konden halen.
Dit werd mij al snel duidelijk bij de eerste ronden, maar wij hadden nu uitgebreid mogelijkheden om de icehandbike uit te testen en deze zijn perfect De aanpassing door jullie gemaakt, de versnelling en rem vanuit de beneden positie naar de handvat gebracht werkten perfect. Dus daar voor nogmaals dank.
Mocht het in Nederland nog gaan vriezen dan gaan we nog zeker een paar mooie tochten maken, en anders gaan we volgend jaar weer terug naar de alternatieve Elfstedentocht tocht.

Groeten en tot ziens,
Ad Aarts
www.icehandbike.com

Combinatie Crazy Horse / Smartdrive

Zoals u weet is TNS revalidatie service leverancier van de Smart Drive. Na enig door TNS uitgevoerd marktonderzoek is gebleken dat het gebruik van de Smart Drive in de nieuwste versie bij lange afstanden nog meer relaxt is wanneer je gebruik maakt van de combinatie Smart Drive en Crazy Horse.

Middels het stuur op de Crazy Horse kun je de combinatie namelijk afremmen en sturen zodat daarbij het gebruik van de hoepels overbodig is.